Elektromos kapu. A távirányítónak /4 gombos / tönkrement a gombja amit használok. Hogyan kell átprogramozni, hogy a másik gombot elfogadja?
Nem tudom, szét tudod-e szedni, de nagy valószínűséggel szabvány nyomógomb van benne.
Ilyen típusú. Kicserélni nem tart semeddig, és megvan olda a probléma :)
Bács megye.Van nekem is pillanat forrasztom ,de az én forrasztásom az majdnem 0-a ,elugrik a cin stb. Tudom ,hogy nem nagy dolog./annak aki jól forraszt/.
De a tv szerelők nem olcsók!!!! Ha felolvasztom a cint akkor csak fel kell húzni ugye? Lehet ,hogy megpróbálom.
Én heves megyei vagyok :P
Elméletileg igen, viszont gyakorlatban nem egyszerű négy lábat melegíteni. Megfelelő szerszámokkal tényleg pár perc lenne csak, és észre sem lehetne venni a cserét. Annyi lenne, hogy felmelegíted, ónszippantóval a felesleges ónt eltávolítod, és kiesik a láb. Berakod az újat, és beforrasztod. Hobbielektronika.hu-n keress valakit a közeledben. Egy ilyen "munkát" egy sörért biztos megcsinál valaki. Én még annyit sem szoktam kérni, persze nem is ezzel keresem a kenyerem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!