Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem tudom megnyitni laptopon...

Nem tudom megnyitni laptopon a böngészőket! Nagyon kéne! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha a firefoxot megnyitom egy üzenet jön elő: a firefox.exe elem,amelyre ez a parancsikon mutat,megváltozott vagy máshová helyezték,ezért nem fog megfelelően működni. Törli?

Ez hogy lehet? Pár órával ezelőtt,mielőtt elaludtam még használtam! És semmi baja nem volt!

2013. jan. 30. 10:54
 1/10 A kérdező kommentje:

Ha az explorert nyitom meg akkor pedig előugrik egy ablak:

Ez a webhely tartalmat akar megnyitni ezzel a programmal a számítógépén. És mindegy,hogy engedélyezem vagy nem akkor pedig az jön elő,hogy:

Az alkalmazás nem kezelhető kivételt okozott.

???? Ajj,nagyon fontos lenne!!!

2013. jan. 30. 10:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Firefox-ot keresd meg hova van telepítve és onnan próbáld megnyitni..
2013. jan. 30. 11:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs meg,a letöltések között kéne lennie. De nem értem,semmit nem állítottam el rajta,nem is törölem! :-(
2013. jan. 30. 11:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha visszaállítom a rendszert,mondjuk tegnapra,akkor még jó volt. Ez segíthet?
2013. jan. 30. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:

egy próbát, mindnképpen megér, de sejtésem szerint, nem fogja végleg megoldani a problémát.

Ha, más nem használta a gépet, (aki pl. az említett alkalmazásokat eltávolíthatta, áthelyezhette volna) egy vírus kártételére lehet, nagy valószínűséggel gondolni!

Jav.:

1. a Malwarebites'Antimalware programot (ingyenest!) letölteni, telepíteni, FRISSÍTENI!

[link]

2. a Rendszer-visszaálítás kikapcsolása az összes meghajtón.

3. ezután, Windows CSökkentett módjában indítva a gépet, a programot futtatni, a Teljes vizsgálat legyen

bejelölve, majd, klikk a Vizsgálat gombra.

4. ...az összes! csatlakoztatott meghajtót bejelölve, újból a Vizsgálat gombra klikk!

[link]

Hagyd nyugodzan dolgozni, (a HDD-k, SS-k méretétől, rajtuk lévő adatmennyiségtől függően, akár több óra is lehet a vizsgálat.

Ha talál valami kártevőt, karanténba teszi, a vizsgálat végeztével kilistázza és megkérdi, hogy akarod-e véglegesen törölni őket.

(erősen javasolt ilyenkor a Törlésre klikkelni!)

5. majd normál módban, újraindítani a gépet, és a

6. Rendszervisszaállítást bekapcsolni!! az összes meghajtón!

7. ezek után, még ha úgy érzed, lefuttathatod az állandó védelemmel rendelkező víruskergetődet, a vírusírtást bejelölve, de tapasztalat, hogy az már nem talál semmit.

2013. jan. 30. 11:48
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. már jó,mert visszaállítottam a rendszert, de akkor majd megcsinálom!
2013. jan. 30. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Windows csökkentett módban, futtas le egy TELJES VÍRUSÍRTÁST a telepített víruskergetőddel.

és, majd csak utána próbálj, az első válasz szerint eljárni.

Ha ez sem járna eredménnyel, sajnos csak egy Boot-lemezzel, ami alkalmas víruírtásra is, tudsz valamit segíteni.

2013. jan. 30. 11:54
 8/10 A kérdező kommentje:
már csak egy kérdésem lenne! mivel az explorer még mindig nem jó,ezért gondoltam,hogy letöltök egy újabbat. amire telepítés közben azt kaptam,hogy nem fogja telepíteni mert a gépemen egy ennél újabb verziója szerepel...gondoltam akkor megkeresem a programok között és letörlöm. de nincs ott! ez lehetséges? :D vagy csak nekem vagy még nagyon korán?!
2013. jan. 30. 12:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Töltsd le ezt a programot

[link]

telepítsd.

futtasd: a Szoftver menüben megtalálod az összes telepített alkalmazást, és azok kiegészítőjét.

görgesd a Windows Internet Explorer-ig

egyesével! távolítsd el először az összes frissítést, a LEGUTÓBBI telepítéssel kezdve, visszafele haladva az időben, majd a legutolsó legyen, a Windows Internet Explorer * eltávolítása!

[link]

2013. jan. 30. 12:49
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm széépen!
2013. jan. 30. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!