Segítség? TP-LINK router
Figyelt kérdés
Legyen szíves valaki segítsen! Nem értek sokat hozzá, de egy TP-LINK WR740N típusú routerem van és be akartam állítani de a következő a gondom: Ha összedugom a kábeleket helyesen, akkor az internetelérés a 'hálózat 3'-t írja ki, viszont ha csak simán a modemet csatlakoztatom a géphez (ahogy eddig is volt, router nélkül) akkor pedig a 'hálózat 2'-t jelzi. És az a gond, hogy a kettesen megy a net, de a hármason már nem, így nem tudom használni a wifit. :( Mit csináljak, hogy működjön? előre is Köszönöm!2013. jan. 26. 20:36
1/9 Vortrex válasza:
Ez azért van, mert fel kell programozni a router.
Kösd be rendesen és nyisd ezt meg: [link] felh.név és jelszó: admin
Quick setup-> next-> auto detect... és adja magát.
2/9 A kérdező kommentje:
de ha bekötöm akkor nem megy a net.. Ezt net nélkül is meg tudom nyitni??
2013. jan. 26. 20:49
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. de itt (a router nélküli hálózaton) megpróbáltam megnyitni de nem érhető el az oldal. Akkor mi a baj? Vagy csak akkor érhető el ha úgy nyitom meg hogy csatlakoztatva van a router? (Elnézést az értetlenkedését de nagyon kezdő vagyok :( )
2013. jan. 26. 20:54
5/9 Vortrex válasza:
...igen. csatlakoztatni kell a router-t előtte
6/9 Vortrex válasza:
Amit linkeltem, az a router-nek a kezelési címe, ott lehet beállítani benn dolgokat, ha be van kötve
7/9 A kérdező kommentje:
Beléptem, be is állítottam elvileg, de mégsem jó :( Most már tényleg nem tudom mit csináljak? :S
2013. jan. 27. 17:27
8/9 Vortrex válasza:
Régebb fajta ADSL modemeket már nem tudják az új wifi-s router-ek kezelni, ha ez a baj, akkor nem fog rá soha felcsatlakozni
9/9 anonim válasza:
Milye neted van? Ez fontos! UPC? Digi, T-homa, stb.
Ha felhívod a szolgáltatód, tudnak segíteni.
PL digi PPOE kapcsolatot használ, kell felhasználónév, jelszó.
UPC-nél kell egy mac clone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!