Kistvan95 kérdése:
Most vettem egy HP Pavilion G6-2230sq Laptopot. És az Fn Gomb nem müködik megfelelően! Tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom ugy kellene müködjön, hogy lenyomasa után az F1 F2 F3 ... Gombokkal tudom irányitani a Képernyő fényereét, a hangerőt és még sok mást is. De nálam ugy van, hogy az Fn lenyomása nélkül müködnek ezek, de ha lenyomom az Fn-t akkor nem müködik egyik se... És azt szeretnem megtudni hogyan lehetne ezt megforditani? Szeretnem ha rendesen működne. Valaki tud segiteni??2013. jan. 24. 13:55
1/5 anonim válasza:
BIOS-ban tudod megfordítani.
2/5 eNerdzsy válasza:
A "hotkeys" vagy gyorsbillentyűk illesztőprogramját kellene megkeresni és telepíteni.
Az alábbi link a HP hivatalos honlapjára mutat:
3/5 eNerdzsy válasza:
De előbb Vazerrati tanácsát próbáld ki.
4/5 A kérdező kommentje:
És azt hogyan csináljam?
2013. jan. 24. 14:30
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült!!! köszönöm szépen!!! :D
2013. jan. 24. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!