ALDI-s akkutöltőt ismeri valaki? Mi a tapasztalat? Milyen minőségű?
Ez az, amelyik tud AAA, AA, C és D-t is tölteni, sőt 9 V-ost is, és LCD-kijelzővel elvileg jelzi a töltés folyamatát meg kisüt stb.
Ha valakinek van tapasztalata, írja már meg, köszi!
ez egy profi töltő, nyugodtan megveheted..az enyémet nem ott vettem, de nagyon jó.
az igaz, hogy a töltőteljesítményt meg kellene nézni egy hozzáértőnek, mert az enyém nagyobb teljesítményű akkuk töltését nem viszi, csak lassan..1000 mA-t visz, de a 3000mA-es akksikat már nem(nagyon)..és egyre több a nagyobb teljesítményű akksi..
az emberek vásárlákor nem nézik a töltőteljesítményt, és csodálkoznak..saját buktámból tudom..az eladónak sajnos lövése sincs...
Szia! Nekem ilyen van, és meg vagyok vele elégedve.
A másik nagy előnye, hogy 3 év garancia van rá. Tehát ha nem tetszik, vagy elromlik, vissza tudod vinni....csak a blokkot kell megőrízni! :)
Amúgy nem hoztak hozzánk még egyet sem vissza (Aldiban dolgozom).
hát belinkelni nem tudom neked, viszont ez egy 4 ezer Ft-os töltő, minden típust tud tölteni, de cellánként mér mindent, LCD kijelzős + töltés-állapot jelzős LED-del.
Ha akarod valahova feltöltök róla egy képet, aztán azt be tudom linkelni, de így sjanos nem találok sehol ilyet. Máshol a hasonlókat én is 20-25 ezer körül látom, na de műszakilag elvileg ugyan azokat tudja ez is, és eddig nagyon bevált. még volt amelyik döglöttnek hitt régi akksit is felélesztette, igaz kb 2 nap kellett neki, na de leformázta, aztán precharging + recharging + csepptöltés utána, végig jelzi az állapotot, és most megint használható. szóval sztem fantasztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!