Szerintetek ebbe a szivargyújtóba mégis hova kell forrasztani a + szálat?
Ilyet még nem láttam, a fotón látható szétszedve, na de semmi forrasztási pont nincs a (+) szálhoz.
Létezik hogy magához a rugóhoz kell a vezetéket? Mást el se tudok képzelni.
ekkora hülyeséget, ne idegesíts, még biztosíték is van benne, mint látod, már hogy égne le? nem véletlenül erre találták ki hogy megforrasszam? szted mit kéne vele csinálnom?
egyéb értelmesebb ötlet?
na igen, úgy logikus lenne, ha lenne valami kis fémdarab a rugó és a bizti között, de oké, akkor megy a rugóhoz. csak elég hülyén csinálták ezt meg, na meg azt nézem h nincs olyan jól elválasztva a + és a -, azaz a rugó és a kis oldalsó fém része, ez is fura nekem.
na mindegy, még szerencse h van benne biztosíték, és akkor max kimegy ...
de egy ilyen mekkora áramot bír el max ?
oké, keresek vmit, vagy eddig egy sima alátétre gondoltam h azt oda teszem és ahhoz forrasztok
de ez elbír kb 16-18 A áramot vagy akkor már olvad?
azért kérdem, mert egyszer volt nekem csak 4-5 A-es lámpa is, gyárilag szivgyújtóval szerelve, de aztán már 20 perc után melegedett ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!