16 GB-os pendrivot érdemes megvenni 4000 forintért? Egyik ismerősöm mondta, hogy annyiért van eladó pendrivja
én is megvenném, én 1 éve vettem meg a 4 gigás usb-met 4000-ért, te meg ezért a pénzért 4szer annyi tárhelyet kapsz.
Igen, érdemes. :)
nem érdemes
vaterán most vettem teljesen új 32 gigásat postával együtt 5100ért
Nagyon lent vannak az árak de jó árnak lehet mondani. Mielőtt megvennéd próbáld ki hogy ténylegesen rá tudsz-e rakni 16gb adatot. Rengeteg fake kinai gagyi van a piacon.
5. hsz: Legyen szerencséd ahhoz a 32gb pen-hez a vateráról, én is belefutottam már pár hasonlóba. Kb. 5-6 használod aztán behal. Semmivel sem lehet még formázni se!
De ne legyen inkább igazam.
Kedves kérdező.Használt pendrive-ot nem érdemes venni 4000-ért mert ennyiért már újat is kapsz több év garanciával.
Vaterát iró vagyok
Akárkitől én se veszek,olyantól vettem többet akinek többezer pozitivja van,családban akinek kellett rendeltem,mind működik,van ami pár hónapja van meg,napi használatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!