Dönci22 kérdése:
Szeretnék érdeklődni nekem van egy baxi 240 i kombigázkazánom fűtés jó viszont a melegvíznél a váltószelep vagy nemtudom mi nem nyomja be a mikro kapcsolot nem kapcsol be a melegvíz mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
ebbe lehet gumi membrán mint a fég v 4 es mert abba ha kiment a mebrán akkor nem kapcsolt be mi a neve ?2013. jan. 13. 21:38
1/2 hardcorp válasza:
Szia! Igen van gumimembrán, ami mozgatja a kis rudat, ami a mikrokapcsolót kapcsolja. Ha szakadt ezt a hibajelet produkálja. Én tavaj cseréltem az enyémben, igaz nem szakadás miatt,haem mert a kis tolattyú tömszelencéjét feszítő csavar elfáradt és eltört. Így ha már szétszedtem, cseréltem a membránt is. Etől függetlenül nézd meg, hogy mozdul-e a kis pöcök, ha igen lehet segít egy kis hajlítás is a mikrokapcsoló lábán. Én már ezen is túl vagyok. Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
és te honnan vetél hozzá tömszelencét?
holelet hozzá beszerezni?köszi válaszod
2013. jan. 17. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!