Ha így töltöm az akksikat, minden töltéshez szét kell őket szednem egyesével vagy maradhatnak sorba kötve?
Egy 7,2 V-os telep, azaz 6 db-os, és azt nem tudom, hogy nyugodtan forrasszam-e össze őket, és utána is betehetem így a töltőbe egymás mellé őket vagy a töltő akkor nem fogja tudni kezelni egyesével az akksikat?
jó rendben, de most ez lenne a válasz ? :(
szal szét kell szednem, és így inkább szétszedhetősre csináljam vagy nyugodtan összeforraszthatom őket?
Szerintem gyakorlatilag rövidzárat csinálsz .
Egyáltalán mi ez lítium ion ,mert valami spéci cucc lehet hogy jelzi a töltöttségi szintet.
Ha összekötöd sorba akkor szerintem nem csinálsz mást mint egy csatorna kivételével a többit a földre kötöd ,azaz olyan lesz mintha a többi helyre egy vasrudat tettél volna, így el sem indul a töltés ha okos a töltő.
nemnem, NiMH mind!
mondjuk tényleg, rövidzár lenne ebből, ahogy jobban átgondolom, fene enné meg, na akkor viszont egyesével összetűzősaruzom őket, aztán töltéshez meg szétkapom a telepet
huu nagyon köszi,ez hatalmas !!!!
csak mondjuk annyi kérdésem azért lenne, hogy egy 4000-es, esetleg 8000-es akkupakknak nem sok a 2A-es töltőáram?
Mert 7,2 V-os töltőm van egyébként, de az csak 250 mA-rel tölt, hát az meg kevés sztem nagyon. Vagy elég? Mert akkor meg is lenne oldva a kérdés, ha ez kiszámítva pl. 16 x 1,4 = kb 20-22 óra töltést jelent, na csak kérdés, hogy egy ilyen nagy mA-ű telepet is megmozdít-e ez a pici áram.
értem köszi, persze, csak mivel pont van egy ilyenem, ha csak az a gond, hogy egész éjjel tölti, akkor amiatt nem vennék másikat, hogy gyorsabb legyen, mert olyanhoz kell, ami nagyon ritkán merül le, nem sokat használom, és felőlem aztán 2 napig is tölthet, mert nem érdekes ...
de egyébként van minőségbeli különbség a töltések között ha lassan vagy gyorsan töltöm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!