Buzás mihály jános kérdése:
Mi a véleményetek a NETVADÁSZRÓL, érdemes rá pénzt áldozni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 12:25
2/6 Golan Trevize válasza:
Ez egy kb. 1000-1500 Ft-ot érő vacak, 3-4 ezerből sokkal jobbat lehet készíteni.
3/6 anonim válasza:
"egy tanyán élek, ahol egyetlrn szolgáltató sem tud adni tisztességes vételt a telenor még valahogy használható, de a többi egyáltelán nem. digi, T-mobil, vodafon műholdas adásai nem foghatók. az interneten találtam egy NETVADÁSZT 17.000 ért."
Nem látok rá sok esélyt, hogy a semmi közepén fogod fogni egy wifi hotspot jeleit, és az még nyitva is lesz neked. Szerinte értelmetlen beruházás lenne. Ha valahogy találsz rá módot (kamionos ismerős, mit tom én), akkor előtte mindenképpen próbáld ki!
4/6 anonim válasza:
"kösz a segítséget, abbab reménykedek, hogy az önkormányzat 2 km távolságban, talán elérem." ami jó eséllyel jelszóval és MAC filterrel védett és akkor olyan, mint ha nem is lenne...
5/6 anonim válasza:
"akkor,hogy lehet megoldani, hogy normális internetem legyen?" Használod azt, amilyen lehetőségek vannak. Mobilnet, v. műholdas.
6/6 anonim válasza:
"a vodafon és t-mobile egyáltalán nem műkődik, a telenor igen, de hol jo hol sz@r, hogyan lehetne a jelfogót felerősíteni?"
Talán egy nagyobb nyereségű, külső mobil antennával. Ehhez nem értek, hátha valaki más tud okosabbat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!