Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki tud ilyet...

Van itt olyan aki tud ilyet készíteni minőségbe?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt szeretném megcsinálni olcsón de nekem nincsenek hozzávalóim, csak a nyák a többit megoldanám.

2013. jan. 6. 17:32
1 2
 11/15 Zsolt75 ***** válasza:

Hobbiból csinálnád? Mert a funkcióját tekintve olcsóbb vásárolni egy ilyent.

Egy NYÁK elkészíttetése árából lehet kapni egy ilyen impulzus kapcsolót.

2013. jan. 7. 20:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem hobbi, hobbinak nekem drága, egy 12V-os gyerek kvadba kellene ami a meglévő aksira ami 12V sorba kötne egy gombnyomásra egy másik 6V-os aksit, így 18V-ról menne, megtudom oldani éppen sima 2 állású kapcsolóval is, de így szerettem volna.

Találtam is vmit nem is drága ezt: [link] Leírása: [link]

2013. jan. 8. 08:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem jobb lenne egy sima benyomom-benntmarad, benyomom-kijön típusú kapcsoló egy relével. A gomb feszültséget adna a relé behúzótekercsére, a relé pedig kapcsolja a nagyobb áramot.
2013. jan. 8. 08:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy a játék-kvad motorja el fogja visel

ni a kétszeres teljesítményt?

2013. jan. 10. 11:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem egy vidit láttam ezekről az átalakításokról de itt van neked egy belőlük: power wheels modiffications http://www.youtube.com/watch?v=WZGQ5WoIP00&feature=share szval igen meg fogom csinálni, tud ez többet is! :)
2013. jan. 11. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!