Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az Extol Inverter hegesztőgépe...

Az Extol Inverter hegesztőgépek milyen minőségűek és hol gyártják őket?

Figyelt kérdés
Szakvélemény stb. minden érdekel!

2013. jan. 6. 16:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Szerintem jó minőségűek [ 2 éve van extol gépem] közép árkategória. Ha minden igaz franci gyártmány
2013. jan. 6. 16:23
 2/3 fúróferkó ***** válasza:

A kérdésedre a megközelítő jó válasz egy kabarépoén.Amikor az eladótól panasonic márkát kérnek.Nem probléma, egy pillanat alatt ragasztok egy címkét.

Extool,domtool egykutya.Én egy domtool "márkát" vettem.Az van ráírva:made in france,de biztosan egy kínai pincében rakták össze 15 éves gyerekek.

Minden inverteres hegesztő belsejében egy IGBT elektronikus panel van,amit valahol gyártanak,aztán ez a bizonyos Francia cég ha létezik megrendel belőle 100 ezer darabot,valahol megrendeli a lemezmunkát,valakitől a csatlakozókat és összerakják.A lényeg az IGBT panel áram teljesítményében van.A beépített védelmek majdnem minden elektronikába ugyanazok.Túláramvédelem,zárlatvédelem,ha megfelelő üzemszünet van adva ,a béna sem tudja tönkrevágni.

2013. jan. 6. 17:35
 3/3 anonim válasza:
Extol gépekből 2 kategória van. A zöldek a barkács, a pirosak a félprofi gépek. A zöldek elfogadhatók ebben az árkategóriában. Ár-érték arányuk reális és jó a szervízhálózatuk. A félprofi pirosak már jobb minőségűek. Átmenet a barkács és a drágább márkás gépek közt. Nekem egy 110-es extol inverterem van és én másnak is merném ajánlani. 4-5mm-es anyagot is szépen viszi. Nem kapcsolgat ki 2 pálca után 10percre, mint a 20-30 ezres gagyi társai. Erősebbnek gondolnám a 110 ampernál, van benne tartalék. Tudja a 3 fontos anti funkciót, amivel könnyebb a hegesztés és amit el is vár az ember, ha már invertert vesz. Kiváncsiságból levettem a burkolatát és egész tisztességesen meg van építve. Toshiba alkatrészeket is láttam benne. Az egyenirányító rész jó nagy hűtőbordát kapott meg a hűtőpaszta sincs kispórolva. Szóval nekem meglesz egy darabig. Amúgy cseh gyártmány és természetesen kínában rajkák össze. Ja és a 100 amper az kell. Csodák nincsennek inverterből se.
2013. jan. 30. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!