"Ceramic resonator" mit jelent, mire való?
Vezeték nélküli egérben találtam, ez egy sárga alkatrész.
Egy Genius Traveler 620-ban találtam, aminek a leírása 27 Mhz átvitelt ír, ezen a holmin meg az szerepel, hogy "ZTA 16.00MX", aminek guglizása azt írja, hogy max. 30 Mhz.
Nem lehet, hogy ez a felelős a vezeték nélküli adatátvitelhez? Ez teszi az egeret vezeték nélkülivé?
A terv nem rossz, csak soha sem fogod megvalósítani.
Inkább fejts keresztrejtvényt vagy valami hasznosabb dologgal töltsd el az időt.
Ez a dolog kb olyanhoz hasonlít, mintha a távirányító elejéből az infra ledet forrasztanád bele hogy vezeték nélküli legyen vagy éppen egy rádió antennáját. Önmagában nem ér semmit.
Felejtsd el. Ahogy a kérdéseidből látom, annyira nem vagy azért otthon a digitális technika rejtelmeiben. Én már 15 éve csinálom, nekem kb 1 heti munkám lenne, mire sok ötletelés és tesztelés után kb. 50% eséllyel meg tudnám oldani.
A rezonátor az oszcillátor elektronika meghatározó eleme, ami az oszcillátor frekvenciáját határozza meg. Nem olyan pontos mint az ugyanerre a célra használt kristályok, de sok helyen azért alkalmazható és olcsóbb.
Rendben, köszönöm a választ. :)
Ebben az esetben lehet, egyszerűbb lenne, ha találnék egy olyan vezeték nélküli egeret, aminek ugyanez a tudása megvan (5 gomb, görgő, DPI kapcsoló gomb), és talán egyszerűbb lenne, ha annak a lapját építeném át a nekem kellő házba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!