Miért nem indul el?
Figyelt kérdés
Na szóval az van, hogy chatroulettezni szeretnénk, de már régóta nem engedi a program és helyette sok képből kell kiválasztani a "+18"-akat. :D Nem tudjuk hogy hogyan indítsuk el már végre rendesen és hát még ma estére gondoltuk jó móka lenne így szilveszterkor ...
Mit csináljunk hogy rendesen induljon el? Regisztrálni nem szeretnénk!
2012. dec. 31. 18:26
1/2 anonim válasza:
Pff...én is erre keresem a választ:/ Én is az egyik bnőmmel szerettem volna de egyszerűen nem indul...ugyan ez volt a probléma://
2/2 A kérdező kommentje:
Azta, nem hittem h még kapok erre választ! :/ Igen, én is a barátnőmmel szeretnék 'szórakozni', de igy nem megy ....
2013. jan. 12. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!