Hol és mennyiért lehet stereo bluoothos fejhallgatót kapni?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok, h. az egyik oldala olyan mint a normál blutoothos headset és abból megy át a másik fülhöz egy normál fülhallgató... olyanra gondolok mint a voyager 855... csak annak az ára kicsit húzósnak tűnik. milyen más típusok vannak amik hasonló tulajdonságokkal bírnak?
válaszokat előre is köszönöm!
pls segítsetek!
2009. aug. 25. 19:21
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, de én enm olyat szertenék hanem (nem ezt, ennél olcsóbbat), de ilyet: [link]
2009. aug. 25. 20:37
4/6 A kérdező kommentje:
googlet már néztem, de nem találtam azt amit kersetem, és azután tetetm csak fel ide tán itt tud vki segíteni. tehát ha van konkrét linked akk pls linkeld be, köszi :)
2009. aug. 26. 00:26
5/6 anonim válasza:
Írj egy privátot, tudok rendelni külföldről mindenfélét, holnap nézek neked egy ilyet hogy mennyi lenne...
6/6 A kérdező kommentje:
mail ment.
2009. szept. 1. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!