Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Újonnan lehet venni laptopokat...

Újonnan lehet venni laptopokat boltokban 20 000 és 36 000 Ft között? És mire figyeljek laptop vásárlásakor, mik a fontos dolgok, amiket mindenféleképpen tudnom kell a számítógéppel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Filmnézésre,és netezésre kéne csak.

Köszi a válaszokat.

(Media markt-ban néztem, de ott nem láttam olcsón vagy lehet nem figyeltem meg rendesen. )

2012. dec. 30. 20:35
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

sejtettem,hogy nincs.

akkor mindegy. gyűjtök.

2012. dec. 30. 20:45
 12/25 anonim válasza:
Úgy látszik nem Magyarországon élsz,vagy legalább is minimum jó pár évet töltöttél elszigetelve a külvilágtól,ezért nem vagy tisztába az árakkal.
2012. dec. 30. 20:46
 13/25 anonim válasza:
Egyébként valamelyik aukciós oldalon vaterán vagy zsibvasar.hu-n láttam újonnan ilyen kis mini notebookokat,bőven 40 000 forint alatt.Hát nem tudom milyen lehet...
2012. dec. 30. 20:49
 14/25 A kérdező kommentje:

most miért kell lehordani egyből az embereket, mert megmert kérdezni valamit? ezt bírom a magyarokban.

nem, képzeld nem járkálok mindig a boltokban és figyelem az árakat.műszaki boltokban meg pláne nem. ennyi pénzem van sejtettem,hogy nem lesz de megkérdeztem hát ha, más jobban tudja. 63000 már van. gyűjtök addig .

2012. dec. 30. 20:50
 15/25 anonim ***** válasza:
gyújtsél még.. ha már összejön 80-85ezer ft, akkor már kapsz egy alap notebookot. Talán filmnézésre még elég.
2012. dec. 30. 20:52
 16/25 A kérdező kommentje:
ha van itt valami számítógép zseni arra még válaszolhatna,hogy akkor mi az amit nézzek laptop vásárlásakor, mi az ami nagyon fontos?
2012. dec. 30. 20:53
 17/25 A kérdező kommentje:
miért, mi különbség van egy 60-85 ezres laptop és egy 110-120 ft-os laptop között? nyilván van különbség, de mik azok?
2012. dec. 30. 20:56
 18/25 A kérdező kommentje:
jó lenne tisztában lenni dolgokkal, mert akkor úgy vásárolom meg, és inkább gyűjtök többet. ha a drágább jobb.
2012. dec. 30. 20:57
 19/25 anonim ***** válasza:

Amit figyelni érdemes: processzor típusa, memória mérete, fajtája, merevlemez, kijelző méret, felbontás, oprendszer, stb.

85-100 ezer alatt nem kapsz, de inkább 110-120 ezer, és ez is még alap gép.

(a vaterán és egyéb aukciós oldalakon hírdetett "mini laptop" NEM igazi laptop, csak egy billentyűzetes pda (~mobiltelefon telefon funkció nélkül)

ui.: ezt nem bírtam kihagyni, bocsi

Mégis van olcsó laptop:

[link]

2012. dec. 30. 21:14
 20/25 anonim ***** válasza:

processzor,memória, HDD mérete, videokártya, kijelző mérete...

Alapgépen mindenből a leggyengébb van, pár év múlva már olyan programokat csinálnak, ami azon már nem biztos, hogy elfut (nemhogy gond nélkül... egyáltalán nem fog rajta működni)

Ha egy erős laptopot veszel, 4-5 évig ilyen gondod nem lesz.

2012. dec. 30. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!