Automata akksitöltő ha elszáll, akkor mi megy tönkre benne? Javítható?
Figyelt kérdés
Tehát ez egy elég komplex, több funkciós töltő, és kb 1 hónapig jól működött, de tegnap töltés közben borzalmas forró lett hirtelen, aztán elszállt, most már meg se nyekken, a LED-ek se villannak ki rajta, semmit se csinál, ha bedugom.
Ja és a töltött akksik is borzasztó forrók lettek.
Most ilyenkor van arra remény, hogy csak egy biztosíték száll el benne vagy ennek annyi szerintetek?
Azért kérdezném, mert ha könnyen javítható, akkor nem szívesen vinném vissza, mert ilyen automatát igazából sehol se kapok, még nem láttam olyat aminek ennyi funkciója lenne. De mire utal ez a horrorisztikus felmelegedés?
2012. dec. 30. 10:37
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy a kisütést végző tranzisztorok lettek zárlatosak, ezért lettek hirtelen forrók az akkuk is. Ilyenkor jó eséllyel kuka, elképzelhető hogy a fólia is több helyen elpárolgott a panelről (láttam már ilyet...)
2/2 A kérdező kommentje:
Tudtok esetleg olyan típust ajánlani, ami nem drága, és tud tölteni C, D akksikat is a ceruzákon kívül, na meg ennyi funkciója van, amiket leírtam? (LCD-n jelzi a töltés folyamatát, kisütés, refreshing, precharging, stb)
2013. jan. 2. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!