TP-LINK TL-WR841N típusú wifi router internetkapcsolati problémák, ADSL modemen keresztül! Nincs internet! Miért?
Vettem (a címben látható típusú)TP-LINK wifi router-t.
Rákötöttem a modemet(D-Link) a router-re és a router-t a gépre,majd a mellékelt CD-vel konfiguráltam! Minden jól ment, egészen a PPOE beállításig! Megadtam az Username-t és a Password-ot, de nem sikerült csatlakoznia az internetre!
Mindent újra és újra átnéztem,de nem találtam hibát! Mi lehet a probléma?
Talán nem jól adtad meg az ADSL Username-t és a Password-ot.
Ez a program megjeleníti azt amit a számítógépen is használsz: [link]
Amúgy a "telepítő CD" -t nem árt elfelejteni, ugysemn telepíteni semmit hiszen egy routert nem kell telepíteni.
A Webes beállítófelületet használd a konfigurálásra.
Bővebben:
Sziasztok!
Köszi a válaszokat és a tippeket, de egyik sem vált be! Gyanítom, hogy sajnos a routerrel van a baj :( !
Habár egyszer elindult a net,de másnapra már megint nem ment! Van egy kis plusz infó, amit a System Log-ban találtam:
[INFO] Connecting for PADO packets...
[ERROR] Connecting for PADO packets FAILED!
Nadetenyleg! Neked azt válaszolom,hogy már 100000000000* reseteltem és újracongigoltam
Mate! Nekem van garancia a Wifire tehát kicseréltetem és ha azután se működik, akkor sz*rok rá, de kihívom a szerelőket!! xD
OK112!
Erre is van garancia. Még 5 év mert tegnap bontottam ki a dobozából. Majd kérlek írj hogy mi lett a garanciáztatás után mert ha az megoldotta nálad a problémát akkor valószínűleg nálam is megfogja oldani.
Na ezt nézzétek!
Kijött a szerelő és nem a router a rossz, hanem a modem!
Tehát akinek egy ősrégi D-Link-es modeme van, annak azé nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!