Szeretném nyitottá tenni a wi-fimet de nem sikerül azt tudom hogy itt (192.168.1.254/index. Stm) kell de hogy? Mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 11:35
1/5 anonim válasza:
Ha ennyire értesz hozzá, akkor milyen megfontolásból akarod kinyitni?
Miért jó neked, ha más a te neted használja, esetleg a tiéden követ el bűncselekményt?
2/5 anonim válasza:
Azt szeretnéd, hogy a szomszédod is tudja használni?
Igaza van az előttem kommentelőnek, nem baj az, ha le van jelszavazva... A jelszót meg csak annak mondd el, akinek megengeded, hogy használja!
3/5 A kérdező kommentje:
de nem tudom a jelszót
2012. dec. 27. 11:58
4/5 anonim válasza:
A wifi beállításoknál meg tudod nézni. Mivel router típust nem mondtál nem tudunk konkrétabbat segíteni. Amit tehetsz:
A.) Megírod a pontos típust
B.) Szólsz valakinek, aki látott már routert és beállítja neked
5/5 sby75 válasza:
Belemész a routered webes felületébe és a wifi->beállítások->biztonság fülön megtalálod a jelszót pontok formájában. Mellette szokott lenni egy négyzet amit ha bepipálsz láthatóvá teszi a jelszót. Ez tipusfüggő. Végső megoldás: Hardreset(routered kézikönyve vagy a google segítségével) minden beállítás elveszik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!