Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Canon mp 210 es nyomtatóm azt...

Canon mp 210 es nyomtatóm azt írja ki h E5. Mi a baja?

Figyelt kérdés

Vmi 5ös hibakód... de nem tom mit kellene vele tennem... egy helyen találtam ezt : 1. Turn off the printer ( "Power" button).

2. Hold the button "Resume" (red circle in the triangle), add a printer (click "Power") - an indicator light green.

3. Hold the "Power" button, release the button "Resume".

4. Not releasing the "Power" button, double click "Resume" and release both buttons.

5. Four times click "Resume"

6. Once you click "Power", to confirm the selected action (reset counter absorber). To disable the printer "Power" button to click again. ...

megcsináltam, de nem reagál semmit sem :/

2012. dec. 25. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Az e5 elméletileg a színes patron hiba.
2012. dec. 26. 02:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha kiveszem belőle a színes patront akkor is ugyan azt csinálja.. se nem nyomtat (a gép azt írja, hogy a nyomtató foglalt) sőt skenelni se hajlandó.... meg fénymásolni sem
2012. dec. 26. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Állítólag ilyenkor új patron kell bele. De ezt én is csak olvastam, nincs tapasztalatom!
2012. dec. 27. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!