Hogyan kell gitárt összerakni?
Figyelt kérdés
Szeretnék saját magam összerakni egy basszusgitárt, úgyértem hogy mindent éncsinálok rajta kis segítséggel..és nemtudom hogyan kezdjek neki..
a válaszokat előre is köszi:)
2009. aug. 24. 09:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el :)
Az ehhez szükséges szerszámok amik nélkül normálisan úgysem tudod elkészíteni, többe kerülnek mintha vennél egy olcsóbb használt gitárt...
Mellesleg pedig mivel gondolom még nem csináltál iylet számolhatsz azzal is hogy elrontasz dolgokat ami plusz anyagköltséget jelent!!
Amúgy tanuló gitáros vagy?
Mert ilyen egyszerübb gitárokat már lehet venni a neten 4-5 ezer forintokért..
Persze azok akusztikusak, de pengetni tanulni meg lefogni jó..
2/2 A kérdező kommentje:
igen tanulom még,illetve mindig fogok újat tanulni...:D gitárom az van azzal semmi gond csak kitaláltam hogy csinálok 1et.De aszthiszem igazad van:)
2009. aug. 25. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!