Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy fényképzőgép átlagosan...

Egy fényképzőgép átlagosan hány képet csinál?

Figyelt kérdés
Régebben olvastam valahol, hogy egy fényképezőgép körülbelül 10000 képt képes csinálni, aztá kezd elromlani. Ez igaz?
2009. aug. 23. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez gépfüggő. van amelyik 10ezer, van am,elyik 50ezer, stb
2009. aug. 23. 19:08
 2/7 A kérdező kommentje:
És a FUJIFILM finepix A820 kb hány képet képes csinálni?
2009. aug. 24. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Felbontás beállításától függ!Általában amikor bekapcsolod kiirja a kártyán ilyen felbontás mellett hány üres hely van még!
2009. szept. 8. 21:17
 4/7 anonim válasza:

sztem ez használat függő...én pl nem kínzom egész évben a kamerámat, csak évente pár hetet, de azt elég komolyan... már 10k kép fölött vagyok sztem bőven.... Canon fényképező.

ha rendesen használod nem lesz baja, a rendeltetésszerű használattal nem lehet gondja.

2009. szept. 8. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
ez a 10 ezer kép szerintem az olcsóbb kompaktokra igaz csak. Gondold el a hivatásos fotósokat... minden héten vehetnének új gépet. :-) Jó mondjuk ők már 300 ezer forintos vagy afeletti szerkentyűkkel rohangálnak, de szerintem ha veszel egy felső kategóriás kompaktot 70-80 fele, akkor abba simán bele lehet lőni a 40-50 ezer képet.
2009. szept. 10. 08:36
 6/7 anonim ***** válasza:

azért írtam a 10ezret, mert azután kezd már így romolgatni. ennél persze sokkal többet csinál, még egy egyszerű kompakt gép is, de ilyentájt már elkezdheted érezni, h vmi nem oké a géppel.

felsőbb kategóriás gépeknél meg persze sokkal több képet eltudsz lőni.

ez a fuji sztem 10-15 ezer körülig lehet. hangsúlyozom h ezután nem elromlik, csak megérzed már, h sokat volt hazsnálva.

2009. szept. 10. 11:19
 7/7 anonim válasza:
Nekem samsung digimax A40-esembel majdnem 48 ezer kép van.
2010. márc. 23. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!