Egy fényképzőgép átlagosan hány képet csinál?
Figyelt kérdés
Régebben olvastam valahol, hogy egy fényképezőgép körülbelül 10000 képt képes csinálni, aztá kezd elromlani. Ez igaz?2009. aug. 23. 18:39
1/7 anonim válasza:
ez gépfüggő. van amelyik 10ezer, van am,elyik 50ezer, stb
2/7 A kérdező kommentje:
És a FUJIFILM finepix A820 kb hány képet képes csinálni?
2009. aug. 24. 15:35
3/7 anonim válasza:
Felbontás beállításától függ!Általában amikor bekapcsolod kiirja a kártyán ilyen felbontás mellett hány üres hely van még!
4/7 anonim válasza:
sztem ez használat függő...én pl nem kínzom egész évben a kamerámat, csak évente pár hetet, de azt elég komolyan... már 10k kép fölött vagyok sztem bőven.... Canon fényképező.
ha rendesen használod nem lesz baja, a rendeltetésszerű használattal nem lehet gondja.
5/7 anonim válasza:
ez a 10 ezer kép szerintem az olcsóbb kompaktokra igaz csak. Gondold el a hivatásos fotósokat... minden héten vehetnének új gépet. :-) Jó mondjuk ők már 300 ezer forintos vagy afeletti szerkentyűkkel rohangálnak, de szerintem ha veszel egy felső kategóriás kompaktot 70-80 fele, akkor abba simán bele lehet lőni a 40-50 ezer képet.
6/7 anonim válasza:
azért írtam a 10ezret, mert azután kezd már így romolgatni. ennél persze sokkal többet csinál, még egy egyszerű kompakt gép is, de ilyentájt már elkezdheted érezni, h vmi nem oké a géppel.
felsőbb kategóriás gépeknél meg persze sokkal több képet eltudsz lőni.
ez a fuji sztem 10-15 ezer körülig lehet. hangsúlyozom h ezután nem elromlik, csak megérzed már, h sokat volt hazsnálva.
7/7 anonim válasza:
Nekem samsung digimax A40-esembel majdnem 48 ezer kép van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!