A fényképezőgépünk folyamatosan azt jelzi, hogy le vannak merülve az elemek. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tölthető elemek, és töltésmérő műszer szerint tele vannak. Elöregedtek volna (2-3 évesek), vagy a fotógéppel lehet gond, és ha igen, mit tudunk tenni?2009. aug. 23. 17:37
1/8 anonim válasza:
Próbáld ki rendes elemmel és kiderül.
Amúgy sztem az elemekkel van a gond.
Nekem is 1-2 év alatt elhasználódnak (duracell, energizer), pedig 1-2 hetente töltöm, vagy még annyi se. Nemtom miért írják rá, hogy 1000x újratölthető.
3/8 anonim válasza:
Elöregedtek az akkuk, nem tudnak akkora áramot leadni amekkora a fényképezőnek kell.
4/8 A kérdező kommentje:
Szóval a töltésmérő (vagy mi a szösz volt, apósomék nézték) "hazudott"? Elhiszem, csak mégis, olyan fura, hogy a fotógépnek nem tudja azt produkálni az aksi, mint a méréskor. Na mindegy, akkor csere lesz, köszi.
2009. aug. 23. 18:56
5/8 anonim válasza:
Bocs, hogy kérdésre kérdezek, de...
Amellett, hogy azt jelzi, hogy levannak merülve, ki is kapcsol, ki írja, hogy cserélj elemet/akkumulátort és nem is tudod visszakapcsolni? Vagy csak jelzi, hogy lemerült, de tudod tovább használni?
6/8 A kérdező kommentje:
Kikapcsol, és közli, hogy cseréljek elemet, igen.
2009. aug. 24. 11:32
7/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen gondom volt/van, egy több éves HP géppel.
Szerinte lemerül az elem és kikapcsol, de ha átteszem az elemet a másik gépbe, az normálisan működik vele, és az telinek is jelzi.
8/8 anonim válasza:
Ha fémhidrid aksi van benne akkor ez természetes jelenség ugyanis 3 volt helyett 2.4v-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!