Milyen villanyborotvát válasszak érzékeny bőrre?
Szia!
Mielőtt választasz, vedd számításba hogy a villanyborotvák sem örök életűek! Elkopik bennük a rosta, vagy kiéletlenedik a kés (kiviteltől függően)
Én a rezgőkéses villanyborotvára szavaznék. Nem véletlen, hogy a ruszkiknál már 40 éve feltalálták és még mindig készülnek ilyen elven borotvák! A három késes meg lift&cut és egyéb dolgok baromság. Azt hiszem a Braun reklámoz most dupla, független késes borotvát.
Hát nekem elég érzékeny bőröm van, én a Philips borotváját használom. Sokkal jobb, mint a rezgőkéses, és igen erősek benne a pengék. Már 5 éve használom, és egyszer kellett cserélni kést benne, 3,5 év után. Nem a legdrágább borotva, sima vezetékes, de illeszkedik az arcbőrre. [link]
Nekem ilyesmi van, teljesen meg vagyok vele elégedve.
De ez olyan, hogy kinek a pap, kinek a papné. Nekem nagyon bejött a Philips. Igazság szerint három gyártó közül érdemes választanod: Philips, Braun, Remington
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!