Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van olyan cucc, amivel magát...

Van olyan cucc, amivel magát a wifi jelet tudom megosztani? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval az a problémám, hogy a tabletem elég gyéren érzékeli a jelet más akkor is, ha csak egy fal áll a jel útjában. Olyan készülékre gondolok, ami mondjuk fogja a szomszéd szobából érkező jelet, és azt osztja meg úgy, hogy az én szobámban a tablet azt sokkal jobban érzékeli, mintha közvetlenül a másik szobában lévő routertől kapná. Remélem érthető voltam :D

2012. dec. 17. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Tegyél erősebb antennát a routerodra.
2012. dec. 17. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Egyébként van ilyen hogy jelerősitő, de lehet jobban jársz ha antennát cserélsz vagy erősebb routert veszel.

A gagyi 3500Ft-os routerem szórja a jelet mint a barom, az elöző jóval drágább márkással pedig 1-2-es jelek voltak mindenhol de csak ha koncentráltam.

2012. dec. 17. 20:13
 3/3 anonim ***** válasza:
2012. dec. 17. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!