Fényképezőt vennék (nem komoly típusút) milyet ajánlotok? Nektek milyen van?
Nem 150-250.000-es árkategóriájút vennék persze. Arra kéne, hogy ha kirándulok/utazok/városban valamit gyorsan meg szeretnék örökíteni, vagy itthon barátokkal arra legyen, de gagyit sem akarok venni.
Mit ajánlotok? Nektek milyen van? Milyen felbontásút nézzek? (nekünk a családi nagyon régi 7 megapixeles.. és nem vagyok jártas a témában)
Kb. 25000-30000 forint lenne rá
Felejtsd el.
Vegyél inkább egy normális használt mobilt.
A régit eladod,
az árát megpótolod és jól fotózó készüléked lesz.
Pl egy N8 személyében.
Ebben az árszegmensben csak akkor vegyél valamit ha mazochista vagy.
Te írtad hogy gagyit nem akarsz venni.
Na ennyi pénzért ne várj csodát.
Mi egy ilyet vettünk: [link]
Tényleg alapgép. Veszel hozzá egy nagy kártyát és egész tűrhető képeket ad HD felbontásban.
Azért a tükörreflexessel én is jobban boldogulok és szebb képeket lehet vele előhozni. A baj csak az, hogy hamar lemeríti az elemeket. Max 1 óra folyamatos felvételt bír ki egy nagy fotóelemmel. Így jobb, ha van erős akksid és jó töltőd hozzá, hogy folyamatosan használhasd.
A hangja nem a legfényesebb, kicsit Sokol rádiós, de a képe tűrhető. Nincs nagy zoom, ráadásul felvétel közben már nem is változtathatsz!
Azért vettük, mert a egyszerűbb cipelni és vannak olyan helyzetek, amikor nem a nagy géppel (ja. filmes!) rohangálunk. Ezeket a pillanatokat szépen megörökíti.
DE! Amint van pénzed egy jobbra, cseréld ki!!! ez tényleg csak "beugró" a digitális fényképezés világába ...
ha még gépet akarsz venni nekem van egy elado. Olympus FE 4010 nézz utána nagoyn jo gép.. 12 mpix. 4x zumm . arcfelismerő renszer, időzitett felvétel, vaku... stb.... 1 Gb kártya...
ha érdekel hivj. 0648355069 Virág Nikolett- Elég olcson adom, mert kell a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!