Mennyiért vehetek kb. egy ilyen fényképezőt?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy fényképezőt nem nagyon drágát, de nem is olyat ami "szétesik" fél év alatt. És tudjon nagyon jól közelíteni, legyen benne video mód, infra, hőkamera. És digitálís legyen. Szép képeket tudjon csinálni, közelre és távolra egyaránt. Igazából természet fotózásra kellene, de ha elutazok valahová és várost, vagy tájat kell fotózni az se legyen gond.
Létezik ilyen fényképező ami mindeezt egybe foglalja, vagy nagyok az elvárásaim? Milyen márkát, gépet tudtok ajánlani? Jőhet tapasztalat, kinek milyen van, mit ajánl? És menyibe kerülne kb. egy ilyen gép ha új?
Köszönöm!
2009. aug. 22. 14:50
1/2 anonim válasza:
Mi nemrég vettünk egy Fuji FinePix S1500-ast. Infra és hőkamera az nincs benne, de egyébként a többi kritériumnak megfelel, és még rengeteg funkciója van. Üzletben olyan 55-70.000 között mozog az ára, jól körül kell nézni, hogy hol veszed meg. Én ezt csak ajánlani tudom, gyönyörű színei vannak, közelre, távolra egyaránt éles képet készít. De nézz utána a neten, van egy oldal, ahol minden tulajdonságát megtalálod táblázatszerűen (és ez nem a Fuji honlapja).
2/2 anonim válasza:
Nekem egy Fuji FinePix S 5800-as gépem van. Igaz ez eggyel régebbi modell mint az előző válaszolóé, de én is csak dicsérni tudom. Rengeteg funkció, kiváló minőség.Pl. gyönyörű makró fotókat lehet vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!