Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy elta 5.1 házimozi mélyláda...

Jozsika90 kérdése:

Egy elta 5.1 házimozi mélyláda be épittet erősitővel. át lehet alakitani hogy müködjőn a kocsiban?

Figyelt kérdés
mer probàltam de nem sikerül. jol szol eza mélylàda és azér jo lenne kocsiba. tud valaki segiteni? ha igen akor valami leiràst hogy hogyan lehet àt èpiteni a belsejét?
2012. dec. 14. 13:28
 1/3 Karesz6969 ***** válasza:

Át lehet de kérdés megéri e. Ezen kívül meg szaktudás nélkül esélytelen az ügy, úgy hogy szerintem ne kísérletezz.

Csak apró szösszenet: a jelenlegi egy hálózati tápról azaz 230V-ról megy a benne lévő tápegység alakítja át ezt a feszültséget "emészthető" módra amin a végfok üzemel.

A kocsiban 12V egyenfesz van...hogy többet ne is írjak.

2012. dec. 14. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Meg lehet oldani. Kiméred, hogy mekkora egyenfeszültségről jár a táp. Ezután, ha nem 12V egyenfeszültségről jár,hanem mondjuk 24-ről, akkor építesz egy kapcsolóüzemű DC-DC konvertert ami teljesítményben képes ellátni a ládát. Összességében nem lesz olcsó, szaktudást igényel, és még szarul is fog szólni.

Elég gyakori a hányjunk be valamit a kocsiba hozzáállás. Nem árt megtervezni. 20.000 forintért már vannak normálisabb aktív szubládák autóba. De még ezt sem elég behányni. Méretezni kell a vezetékeket, lehetőleg az akkutól húzni a tápot, a jelvezetéket nem a tápvezeték mellett kell húzni. Aztán ott vannak a kötések. Két vezetéket forrasztással, vagy megfelelő csatlakozóval kell összekötni. Szigetelésnek zsugorcső kell. Ha nem értesz hozzá, akkor ne is fogj bele, inkább bízd olyanra, aki ért hozzá. És ezt a legnagyobb jóindulattal mondom Neked.

2012. dec. 14. 17:11
 3/3 A kérdező kommentje:
értem. köszi. akor veszek valami mélylàdàt ès ezt az àt alakitàst hagyom.
2012. dec. 15. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!