Töltöttem le gy 64bites win7-et és nekem most 32-es van rajta és nemtudom higyhogyan kell telepíteni. Valaki segítene ebbe?
Hát amit letöltöttél azt inkább ne rakd fel, főleg ha ennyire tájékozatlan vagy....nem is biztos, hogy futna a gépeden ha nem kezeli a processzor a 64 bitet vagyis az utasításkészlete 32 bit.
Nem beszélve a sok 64 bites driverről azt hogy fogod feltenni....ha kalóz a cucc és nem tudod megoldani, hogy ne az legyen már nincs is miről beszélni...
Szia!
Ugyan úgy kell telepíteni, mint a 32 bit-est. Nem sok különbséget (azaz semmit) fogsz észrevenni a telepítésben.
Előtte minden fontos dolgodat ments le a winchesterről; például írd ki CD-re.
ASUS K52JT GAMER EDITION 2.0
Processzor: Intel Core i3-370M (2 x 2,40GHz, 3MB Cache);
Kijelző: 15.6" (1366x768) HD; LED megvilágítás;
Memória: 6GB DDR3 1066MHz;
Merevlemez: 320 GB SATA 5400rpm;
Grafikus kártya: AMD Radeon? HD 6370M 1GB DDR3 VRAM ;
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11g/n; 3 x USB; Kártyaolvasó (SD/ MS/ MMC); HDMI?; VGA; Webkamera; LAN: Gigabit; Altec Lansing hangszórók; SRS Premium Sound; Multi-touch touchpad; ASUS Power4Gear; SLIM dizájn, akkumulátor: 6cella 4400 mAh, üzemidő: 3 óra
itt van a gépröl pr dolog. ez alapján döntsd el hogy futna-e rajta vagy nem.
Kedves első hozzászólótól kérdezném -mert eddig én úgy tudtam, hogy nem!- : Szerinted elkezdődik a település, ha a processzor utasításkészlete nem támogatja a 64 bites utasításkészletet?!
2. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!