Hol tudok Miskolcon orabol szemet kivetetni?
Figyelt kérdés
Vasaroltam egy orat külföldön, nagyon tetszik mar regota szeretnek ilyet, csak kicsit nagy. Hol tudnek belöle MIskolcon szemet/darabot/egyseget kinek hogy tetszik kivetetni? Ajanlanatok valami jo helyet ahol tenyleg jol megcsinaljak?2012. dec. 8. 21:24
1/2 anonim válasza:
bármelyik boltban megcsinálják szerintem, mondjuk annyi, hogy nem ott vetted, fizetni kell valószínűleg érte, sajátjukat ingyen csinálják azt tudom, de biztos, hogy bármelyik órás ért ehhez, pár perces meló az egész, én a sétálónál csináltam, a centrumnál közvetlen felfelé van egy kis bolt a bal oldalon
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szepen! :)
2012. dec. 8. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!