Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy új gépem milyenp...

Van egy új gépem milyenp programokat telepítsek rá?

Figyelt kérdés
Vettem egy új számítógépet windows vista (sima, nem laptop) a legalap dolgok vannak rajta és érdekelne hogy szerintetek miket lenne érdemes rátölteni mint programok és hogy ezeket hogyan lehetne megszerezni esetleg ezt is.

2012. dec. 4. 22:43
 1/4 belapus ***** válasza:

Például:

Vírusirtó:

Avast! ; Panda Cloud ; Comodo Internet Security (vírusirtó + tűzfal)

Tűzfal:

Comodo (lehet külön telepíteni)

Rendszereszközök:

Ccleaner ; Defraggler ; Recuva ;(ez a 3 együtt)

vagy:

Advanced SystemCare - mindenes ( tisztító,uninstaller,töredezettségmentesítés,törölt fájlok visszaállítása)

Videolejátszó:

Vlc

Irodai csomag:

LibreOffice

2012. dec. 5. 09:42
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2012. dec. 5. 11:56
 3/4 Golan Trevize ***** válasza:

Böngésző: Firefox vagy Chrome

Egyébként hol a francba sóztak rád Vistával gépet? A helyedben azonnal cserélném Windows 7-re.

2012. dec. 5. 12:52
 4/4 anonim válasza:
Ezt akkor a gépet akkor a kérdező gondolom webáruházból rendelhete megmaradt elöre esszerakot gép lehet ez. Vistát már sehol se lehet kapni én tavaly nyáron az utolsó pillanatban egyetlen webáruházban tudtam szerezni vista ultimate sp2 32 bittes op rendszert,nekem mindenáron vista kell és kellet akkor is mert nekem jobb mint a win 7. Tisztelt kérdező ha le is töltesz például online sorozatok filmek telepits még a gépre jdownloader Formatfactory néro winrar total commader programotOfice wörld
2012. dec. 31. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!