Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vannak e olyan ingyenes...

Vannak e olyan ingyenes lehetőségek melyekkel nagyon fel tudom gyorsitani a számétógépemet?

Figyelt kérdés
Ugyértve videózás mellet több futó programmal együtt is gyorsan menjen.

2012. nov. 30. 23:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy Winen belül maradjunk, nagyon nagyon sokan kínlódnak a feltört Nero író programokkal, mikor egyrészt szarok, másrészt tele vannak felesleges hülyeségekkel, harmadrészt ingyesen egy csomó sokkal jobb író program elérhető.
2012. dec. 1. 19:44
 12/14 Karesz6969 ***** válasza:

Persze vannak kivételek én sem Nero-t használok már régen hanem egy tényleg klassz ingyenes írót a Burn Aware Free-t és nem cserélném le semmilyen fizetős másikra.

De vannak oprendszerek is Win7 is ingyen, na nem arra gondolok, hogy letöltöd és aktívatorral operálsz és még jó is lesz, hanem vannak ezek a tanári, többfelhasználós oprendszerek melyek ingyen vannak - pl családtagoknak - noha az árat természetesen kifizeti az oktatási intézmény.

Mindent összevetve vannak kivételek de jellemzően én még mindig azt mondom a fizetős progik "jobbak" mint az ingyenesek és ennek az ellenkezőjéről nem tud meggyőzni senki sem:-)

2012. dec. 1. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves Best Answer!

Nem akarok bunkó lenni... Mi lenne az a sok száz oprendszer amiket ajánlasz. Jó..egy vállalatnál lehet alternatív programokat találni a szöveg, vagy táblázat kezeléshez, lehet venni méregdrága egyedi rendszereket, de..,

-az emberek nagy része nem csak olvassa a netet, és szöveg-szerkeszt, hanem játszik, zenét szerkeszt, képet szerkeszt, fimet vág, stb. Nem tudom, hogy mennyire fut Linuxon a Maxpayne3 ? vagy a legtöbb mai játék?

És az eredeti kérdésre meg én is azt válaszolom, hogy nincsen, Egy frissen telepített rendszer, ha minden szükséges driver fent van, akkor a leggyorsabb. Programokkal, fizetős vagy akár ingyenes csak közelíteni lehet az eredeti állapothoz.

2012. dec. 2. 12:14
 14/14 anonim válasza:
Lopsz pár hardvert oszt kész.
2013. jan. 1. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!