Router-probléma?
Szép estét mindenkinek
Akadt egy kis problémám: a számítógépem nem akar csatlakozni az itthoni wifimhez. A csavar annyi, hogy más wifikkel nincs ilyen gondja, és hogy más eszközök vígan csatlakoznak az itthoni wifihez.
A gond egy másik laptopnál - egy új vaionál - is jelentkezett. Kb egy hete még mindkét gép vígan felment a netre.
Az én gépem szintén egy vaio (vpceh), win7et futtat. a net kábelről jön, egy modem egy asus rt-n13as routerbe fut, ahhoz kéne csatlakozni.
A problémamegoldás egy érdekességet dob ki:
"Előtársítás és társítás
Független hardverszállító kapcsolatbeállításai: Nem
Független hardverszállító biztonsági beállításai: Nem
A profil megfelel a hálózati követelményeknek: Sikeres művelet
Előzetes társítás állapota: Sikeres
Társítás állapota: Sikertelen 0x00038002
Társítás okkódja: 0x00000002 "
Ez a kód elvileg interferencia- problémára utal, de két másik számítógép és a mobilok mint írtam vígan fel tudnak menni a netre.
Azóta áll a probléma, hogy a router, és a modem ki lett 1-2 órára húzva az áramból. Rendesen visszadugtam mindent szép sorban, működik is minden mással.
Valami ötlet, hogy mit kéne csinálnom?
A válaszokat előre is köszönöm!
/megpróbáltam mind a gép wifijét, mind a routert és a modemet is újraindítani. a routert rebootoltam, új firmware a gyártó honlapján nem volt. Meg aztán eddig minden működött...//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!