Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell beüzemeltetni egy...

Hogyan kell beüzemeltetni egy sima lézeres egeret? Hova kell bedugni?

Figyelt kérdés
Iszonyú hamar meríti az elemeket az egerem ezért gondoltam beüzemeltetek egy simát. Viszont nem tudom hogyan kell. Segítsetek légyszíves!
2009. aug. 17. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha USB-s akkor csak simán bedugod valamelyik USB portodba.
2009. aug. 17. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha PS2-es (olyan kerek csati mint a billentyűzeté) akkor a billentyűzet melletti csatlakozóba kell bedugni, és ha szerencséd van bekapcsolás után automatikusan fölismeri a rendszer az új egeret.
2009. aug. 17. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem. Amikor apukám bedugta a gép hátuljára rakta. De nem tudom pontosan hova:S
2009. aug. 17. 18:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Óh köszönöm!. Elnézést teljesen megzavarodtam. Bocsánat az egerem USB-s és működik úgyhogy semmi probléma! Köszönöm a segítséget!!
2009. aug. 17. 19:03
 5/5 anonim válasza:
A vezeték nélküli egérhez visszatérve,vegyél egy elemtőltőt 2 elemmel.Kb annyiba kerűl mint egy jó márkás elem,vagy egy kicsit többe.És nem kell aggódnod az egér miatt.
2009. aug. 17. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!