Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Játszom egy játékkal a neve:...

Majker kérdése:

Játszom egy játékkal a neve: League of Legends Nem tudom futtatni!?!

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy kb.1 hónapja játszok vele teljesen normálisan működött és az elmúlt nap is játszottam vele aztán újra lett telepítve a gépem (Win7 volt és az is maradt) aztán megpróbáltam egy mini wincseszterről átmásolni a mappát amiben benne van (sikeres volt), ekkor megpróbáltam elindítani, de csak egy fekete ablak ugrik fel ami el is tűnik nyomban. Majd meg próbáltam letölteni ami persze sikerült viszont amikor rámentem, hogy futtatás akkor egy darabig töltött/tölt (kis ideig) aztán semmi. :/ És ez így megy 1 napja újraindítottam már a gépet is + letöltöttem már vagy 56-szor meg minden, de semmi! Mit tegyek?!
2012. nov. 25. 13:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!