Mi fog történni akkor, ha a Samsung U600as telefonom összedugom a Dimarson DM-10512-5N tipusú MP4 lejátszómmal?
Figyelt kérdés
Olyat ne írjatok hogy "próbáld ki azt megtudod" nagyon szépen kérlek titeket!2009. aug. 16. 22:27
1/8 anonim válasza:
semmi nem fog történni... vagy max. eszközként ismeri fel de szerintem ne fog csinálni semmit nyugi nem fog tökremenni
3/8 A kérdező kommentje:
A Samsug U600 adatkábelét és az mp4 adatkábelét használom és ez által összedugható.
2009. aug. 16. 22:45
4/8 anonim válasza:
hogy lenne már összedugható? :D
mindkettőnek ugyanolyan a kivezetése, mert ugye az usb-re kapcsolódikxd
5/8 A kérdező kommentje:
oké már rájöttem (ne röhögj!)
2009. aug. 16. 23:33
6/8 anonim válasza:
Off: :D ON: Nekem mp4-emet rá lehet kötni usb-re (hifi) és olyan a kimenete minta bemenete, szóval meg lehetne csinálni...
7/8 anonim válasza:
én olyat láttam, hogy az mp3-ra rá tudtál pendrive-t kötni, és onnan olvasta a zenét, de rákerestem erre az mp3-ra és ez nem olyan
8/8 A kérdező kommentje:
ok. értem.
2009. aug. 17. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!