Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem működik megfelelően...

Miért nem működik megfelelően a laptopom érintőtáblája?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam egy laptopot, és az a gondom, hogy ugye van rajta ez az érintőtábla, és némelyiken (pl ezen is) van jobb oldalt egy ilyen "görgető" sáv amivel az oldalt lehet görgetni.... nem értem miért de ez nem működik rajta.

Miért lehet?

2012. nov. 22. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs fenn driver. Tedd fel a megfelelőt a gyártó oldaláról (valószínűleg Synaptic kell hozzá)
2012. nov. 22. 14:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2012. nov. 22. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:

letöltöttem, de nem működik most sem :/

valami más tipp nincs véletlen?

2012. nov. 22. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Telepítsd is fel. Biztos, hogy jót szedtél le? Be is állítottad a programon belül?
2012. nov. 22. 18:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát letöltöttem, de csak egy ikon volt amit meg lehetett nyitni, ez pedig a telepítés volt.

Amúgy Packard Bell laptopom van.. tudnál ajánlani egy oldalt ahonnan le lehetne tölteni? :)

2012. nov. 22. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
packeradbell.hu
2012. nov. 22. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Aha, ilyen nekem is mindig van.

Néha sikerül megcsinálni a telepítéssel, néha nem. Most pl. szeptember óta telepítgetem a drivert hozzá, de semmi.

2012. nov. 23. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!