Férjemnek szeretnék venni egy fúró-csavarozó gépet, de nem tudom melyiket válasszam? Mindenképp Bosch-t szeretnék, csak itthoni használatra kell, polcok felfúrásához, szekrények csavarjaihoz.
Nézelődök, de annyira nem értem mi fontos a csavarméreteknél, meg amiket felsorolnak...
Ez pl. jó vagy keressek akkust?
Nagyon köszönöm a segítséget. Ehhez még kell külön vmi eszközt venni? Fúrófejet meg ilyesmi?
Most találtam egy ilyet, nem tudom ezek a mm-ek fontosak? Jobb ez a gép?
Van egy kis keveredés,mert az 1 gép az jó a falfúráshoz,viszont csavarozáshoz(mérete miatt)nem igazán.
Az volna az ideális,ha lenne mondjuk az első gép és egy középkategóriás fúró/csavarozó gép(is)
Láthatod a nevén is, ez csavarbehajtó, nem jó a tokmány, nem tud fúrófejet fogadni:)
Ezzel csak csavarozni lehet, fúrni nem. Fúrószár mindhez kell, hacsak nem adnak vele valamennyit, de a felhasználás módja dönti el, milyen szár kell hozzá.
Igen, de ezt az első gép mellé gondoltam, amit a 6. válaszoló ajánlott, hogy legyen egy második gép...
Asszem maradok az elsőnél és ahhoz keresek fejeket. Majd valentin napra meg megkapkapja a kicsi csavarozót :P :D
Vegyél hozzá egy ilyet [link]
Ebben már vannak bit fejek is az jó lesz a Valentin napi géphez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!