Bocsi, de egyik se ugyan ilyen.
Azért ragaszkodom ahhoz, hogy pontosan ilyen legyen, mert már megjártuk, hogy vettünk CR-123A litium... ugyanaz csak nemígynézki sőt mégjobb (mondta az elado) ez egy lámpába kéne, és ezek a gagyisztikák tized annyi energiát nemképesek leadni, mint ami a kepen van. szóval higgyetel el nem veletlenül írtam ki a kérdést... énis rákerestem, de ugyan ilyet nemtaláltam.. hátha valaki otthon van az elektronikába, vagy legalábbis az elemekbe, és tud küldeni egy linket ahol megvásárolható ez az elem

Nem az elektronikában kell otthon lenni, hogy pont ILYEN elemet kapjál - mert a linkelt képeken is "ilyen" van csak nem az a festés található a paláston min amit te keresel. Az, hogy ráfaragtál egy hasonlóval azt elhiszem de egy "pont ilyennel" is simán befürödhetsz ha régi vagy gyártási hibás.
Én a helyedben akkumulátorban gondolkodnék és nem hajtanék elemeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!