Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Pontosan ilyen elemet, hol...

Pontosan ilyen elemet, hol tudnék vásárolni?

Figyelt kérdés
[link]
2012. nov. 14. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Pl. [link]
2012. nov. 14. 19:11
 2/4 Karesz6969 ***** válasza:
Pl.: [link]
2012. nov. 14. 19:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Bocsi, de egyik se ugyan ilyen.

Azért ragaszkodom ahhoz, hogy pontosan ilyen legyen, mert már megjártuk, hogy vettünk CR-123A litium... ugyanaz csak nemígynézki sőt mégjobb (mondta az elado) ez egy lámpába kéne, és ezek a gagyisztikák tized annyi energiát nemképesek leadni, mint ami a kepen van. szóval higgyetel el nem veletlenül írtam ki a kérdést... énis rákerestem, de ugyan ilyet nemtaláltam.. hátha valaki otthon van az elektronikába, vagy legalábbis az elemekbe, és tud küldeni egy linket ahol megvásárolható ez az elem

2012. nov. 14. 19:29
 4/4 Karesz6969 ***** válasza:

Nem az elektronikában kell otthon lenni, hogy pont ILYEN elemet kapjál - mert a linkelt képeken is "ilyen" van csak nem az a festés található a paláston min amit te keresel. Az, hogy ráfaragtál egy hasonlóval azt elhiszem de egy "pont ilyennel" is simán befürödhetsz ha régi vagy gyártási hibás.

Én a helyedben akkumulátorban gondolkodnék és nem hajtanék elemeket.

2012. nov. 15. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!