Hülye kérdés de ne csesszetek le. Hogy kell itthon wifiről netezni?
Szóval a saját netem szeretném telefonról "lopni" mert ma kaptam egy új telefont és valamiért nincs rajta net.
Már mindent próbáltam de semmi
(Galaxy s III.)
Mit tegyek?
A saját otthoni vezetékes netet úgy tudod vezeték nélkül szórni, ha van hozzá olyan eszköz ami ezt létrehozza. Wifi router a nete, ennek hiányában nincs wifi hálózat a házban.
Ha megvan a router, akkor csak aktiválni kell a jel sugárzását, majd kapcsolódni a telefonnal a hálózatra. Jelszavazni ajánlott, hogy más ne férjen hozzá (amikor a hatóságárban tartózkodik).
És abban tudna valaki segíteni hogy mért nincs net a telefonomon?
Egyszerűen semmi.
Tesóm hozta ő meg nem ért a telefonokhoz.Arra se emlékezett mit mondott a nő az üzletben.
Valami olyasmit hogy fél óráig tölteni kell.Addig nem lesz hálózat.
ja...
azóta már eltelt 9 óra.
Most mi van?Mért nincs netem?
A többi net szolgáltatófüggő. Először elő kell fizetni rá, nem biztos hogy automatikusan van rajta.
Tölteni addig kell, amíg ki nem írja hogy fel van töltve, nem tudod és nincs is értelme órákon át.
elővan rá fizetve :)
Azt még mondta is hogy fizetett is érte és nincs semmi
Ja és előfizus vagyok ;)
Szóval lennie kéne..
Kapják be :D
"És abban tudna valaki segíteni hogy mért nincs net a telefonomon?"
Sok minden miatt nem lehet. Most nincs kedvem kifejteni.
"Egyszerűen semmi."
Élvezd a rádió csendet!
"Tesóm hozta ő meg nem ért a telefonokhoz.Arra se emlékezett mit mondott a nő az üzletben."
Nem csak ő, te sem értel hozzá. Persze a nő hibás mindkettőtök rövidtávú memórizavarjáért.
"Valami olyasmit hogy fél óráig tölteni kell.Addig nem lesz hálózat."
Igen. Ezek a mobilhálózatok lemerülnek. Laposelemről üzemel a bázisállomás. Ám lehet felétek mókuskerekes van, lehet éhen haltak a mókusok és nem termelnek ampereket!
"ja...azóta már eltelt 9 óra."
Rohan az idő, elmúlik a nyár...Ja már jön a tél is. Szerintem virrasszál, esetleg gyújtsál gyertyát Szent Antalnak, neted az nem biztos, hogy lesz, de spirituálisan felfrissít.
"Most mi van?Mért nincs netem?"
Vannak dolgok amit az időm sem old meg. Az SGSN már csak ilyen. Nem fog rajta az idő vasfoga! Csak alattomosan meglapul az GB interfész és a IuPS sötétségében!
"Ja és előfizus vagyok ;)"
Én szerintem neked fogalmad sincs mire fizettél elő.
"Szóval lennie kéne.."
Szerintem meg nem kéne lennie. 1:1
"Kapják be :D"
Hogyne, az operátor a hibás. Az APN beállítás meg egy csak idegesítő beállítás a telefonon.
Mi a fenének neked okostelefon, amikor egy buta felhasználó vagy?
Utolsó szerintem a hülye az te vagy :DI
Ilyen csodás választ még nem is láttam.;)
.
.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!