Hogyan lehet egy számítógépre két operációs rendszert telepíteni, úgy hogy mindkettöt lehessen használni?
Figyelt kérdés
úgy értem, hogy bekapcsolás után ki lehessen választani, hogy pl windowsba, vagy macre lépjen be.2009. aug. 13. 15:53
1/4 anonim válasza:
Nekem régen úgy volt, hogy fent volt a Windows, meg az Ubuntu. Egyik partíción a Windows, azt először kell telepíteni, mert nem ismeri fel az esetleg fent lévő másik operációs rendszert. Egy másik partícióra meg a másik operációs rendszer mehet.
2/4 anonim válasza:
A biosban kell beállítani, hogy ne automatikusan induljon , ne legyen elsődleges beállítva, hanem ajánlja fel minden indításkor opcionálisan.
3/4 A kérdező kommentje:
Már alapból Mac van rajta, és mellé szeretném a windowst, ezen nincs bios.
2009. aug. 13. 16:17
4/4 anonim válasza:
Szia! Ha windows-t szeretnel akkor szerintem csak azt hasznalj.Foleg ha nem ertesz nagyon a gephez,mert meg nagy gongjaid lehetnek 2 op rendszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!