Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Töltő 2 pólusa összeért és 14...

Töltő 2 pólusa összeért és 14 V helyett azóta csak 4,6 V-ot ad. Ennek annyi vagy megjavítható?

Figyelt kérdés

Itt a képhez a link, próbáltam láthatóan fotózni. Megköszönnék tanácsot, mert nekem nagyon nagy kincs, mert 800 mA-rel tolja a töltést, és több mindenemhez is ezt használom, ami nagyobb igényű, de ezzel a 4 V-tal most nem megy.

Milyen alkatrésze szokott elszállni ilyen esetben? És az cserélhető vagy tuti kuka? (kb 10 percet volt összeérintett állapotban a két vezetéke)

Esetleg ezeknek is van valami biztosíték-szerűsége vagy egyéb védelme?

[link]

[link]

2012. nov. 7. 14:14
 1/6 Karesz6969 ***** válasza:

Ez egy nagyon egyszerű mondhatnám azt is puritán táp. Ha 10 percig összeérintetted akkor biztos, hogy a Greatz híd elszállt de másnak nem lett baja (a 3 alkatrész: trafó szűrőkondi és egyenirányító közül)

Úgy 50 Ft-os kiadásod lesz ha meg akarod menteni a kütyüt és kb. 5 perc munkaráfordítás amíg az újat beleforrasztod:-)

Itt lehet kapni pl.:

[link]

2012. nov. 7. 14:31
 2/6 A kérdező kommentje:

oké köszi

lehet h nagyon egyszerű dolog, de nekem mégis erről működik 2 fontos telepem is (kamerához főleg), és hát hiába egyszerű, akkor se kapok ilyet, ami pont ennyi V-os és ilyen nagy mA-számmal nyomná neki a töltést :(

szal akkor azt mondod h szted azt én is házilag be tudom forrasztani? jó lenne ....

2012. nov. 7. 14:38
 3/6 A kérdező kommentje:
ja de jó, nézegetem, de most melyik ezen a Greatz híd ?
2012. nov. 7. 14:40
 4/6 Karesz6969 ***** válasza:
Az a kis kör alakú fekete, ami a linken is van pár fajta:-)
2012. nov. 7. 14:43
 5/6 Karesz6969 ***** válasza:
Arra vigyázz, hogy polaritás helyesen kösd be - forraszd be - az újat mert ha nem így teszel azonnal tönkre megy. A pozitív lábat és a negatív lábat figyeld, hogy pontosan odaessen ahová a jelenlegi is.
2012. nov. 7. 14:46
 6/6 Karesz6969 ***** válasza:
A W02M vagy a W06M a tökéletes választás.
2012. nov. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!