Milyen tablet pc-t vegyek?
Tabletet szeretnék venni. De mivel nem értek hozzá, klasszul meg is vezethetnek vele. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy kb milyen paraméterekkel kell, hogy rendelkezzen, hogy megfeleljen a célnak. Ami lenne, fényképnézegetés, internet, néha fotózás(nem profi minőség, csak ha le kell valamit gyorsan kapni), esetleg skype, e-book olvasás (bár olvasóm az van külön is).
játszani egyáltalán nem akarok rajta..
Gondolom, nem árt, ha bluetooth van rajta, hogy tudjak rá képeket küldeni a laptopomról, plusz a wifi sem árt.
A netet vagy wifivel oldanám meg, vagy veszek egy stick-et (egyáltalán van rajta olyan usb port, amibe mondjuk a upc mobilnetet bele tudom dugni?)
Tehát bár a hajam barna, de ehhez tök szőke vagyok, mert sosem foglalkoztam még a dologgal behatóbban.
Ja, és még annyi, hogy nagyon max 40-et szánok rá! De inkább 30-at. Tehát használt is lehet, az nincs ellenemre, ha jól műxik.
Légyszives, segítsetek!
hupsz, kimaradt a filmnézés.
szóval általános, teljesen átlagos napi használója lennék, minden extra nélkül. :)
hát, gondolom, androidos lenne jó.
almásat azért nem akarok igazán, mert nincs kedvem a kompatibilitással szarakodni. A gépem ugyanis win-es.
Elősör is a "Tablet PC" nem "Tablet" és viszont.
Te tabletet keresel.
Amit ajánlani tudok, hogy 30-40 ezerért ne vegyél semmilyet.
Ennyi pénzért még használtat sem kapsz jót.
Ebből az árkategóriából valami mindig ki van spórolva, valamint a kijelzőik is gyalázatos minőségűek.
Normális tablet olyan 60-70 ezer környékén kezdődik.
amit én ajánlanék alsó/közép kategóriásokból azok a concorde vagy a wayteq gépek
vannak olcsóbbak 30k körül de a jobbak 70k körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!