Mi lehet a baja az ékszermérlegemnek?
Figyelt kérdés
Digital scale es-Series ékszermérlegem van, vasárnap még jól használtam, hétfőn hozzá se nyúltam, viszont kedd reggel mikor használnám, nem kapcsol be, kicseréltem az elemet, nem is 1 csomagot bontottam fel, és ugyanúgy nem reagál semmire, egyszerűen nem kapcsol be.
Mi lehet a probléma?
ha akkora a gond, hogy ékszermérlegeshez kell elvinni, akkor lehet akkora gond, hogy ne ingyen csinálják meg? (nem garanciás)
Azért kérdezem ezt, mert ez 1 kis mérleg, csak nem lehet vele akkora gond hogy 1-2 csavarhúzogatással ne lehessen megoldani hogy bekapcsoljon.
2012. nov. 6. 19:39
1/2 anonim válasza:
Nekem múltkor az okostelefonom romlott el. Az se nagy, és nem lehetett 1-2 csavarhúzogatással megoldani, hogy bekapcsoljon. Sőt, annyiért csinálták volna meg, hogy inkább vettem egy újat.
2/2 anonim 

válasza:

És ha az elektronika adta meg magát? Akkor hiába csavargatja. De lehet hogy csak kontakt hiba. Kérdés hogy megtalálható-e hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!