Lehetséges a parabolát "fordítva" használni?
Figyelt kérdés
Ha van parabolám meg beltérim akkor a szabadon fogható műholdas adásokat nézhetem vele, de ennek ellenkezője is lehetséges? Tehát a parabolát nem vételre használom hanem adásra?2012. nov. 2. 23:44
1/9 anonim válasza:
maga a lavór jó lehet wifi antennához például
2/9 anonim válasza:
igy van. egy wifis 2,4 vagy 5 ghz-es fejjel tudsz adni internetet vele.. de hogy te tv adást nem tudsz vele adni az szinte biztos. ugy 200000000000000000000000x kisebb a lavor ami kellene hozzá. meghát müholdad sincs :D
3/9 anonim válasza:
azért, ha az usb-s wifi-t bedugja fókuszpontba, lehet, hogy bejönne neki pár router x km-en belülről
4/9 anonim válasza:
igen, lehet, nekem 12 kmre van így továbbítva az internetem wifin keresztül :)
5/9 A kérdező kommentje:
12 km sík területen? vagy magaslaton vagy? és a növényzet az hogy áll?
2012. nov. 3. 19:31
6/9 A kérdező kommentje:
amúgy rosszul tettem fel a kérdést, mert engem is a wifi érdekelt, csak nem tudtam h tudom e vele továbbítani.
Amúgy
2. kommentelő áruld már el nekem hogy a TV-stábok hogyan adják le a helyszíni élőadásokat az ugyan olyan méretű parabolákkal :D
2012. nov. 3. 19:55
7/9 anonim válasza:
a hullámhossz fele, vagy kisebb legyen a refloktor rácsa, vagy telibe... angliában nagyon sok fekete hálós parabola van, az is jó, és nem kap bele a szél
8/9 anonim válasza:
"Amúgy
2. kommentelő áruld már el nekem hogy a TV-stábok hogyan adják le a helyszíni élőadásokat az ugyan olyan méretű parabolákkal :D"
Hogy ellensúlyozzák a kis tányér méretet, marha nagy teljesítménnyel adnak.
9/9 anonim válasza:
"12 km sík területen? vagy magaslaton vagy? és a növényzet az hogy áll?"
Közvetlen rálátás van , nincs még fa sem a jel útjában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!