Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Navon Platinum 10 még hány...

Navon Platinum 10 még hány androidos frissítést fog elbírni?

Figyelt kérdés
mert ugye 1 magos procija van és nem biztos hogy a jelly bean-re lehet frissíteni.

2012. okt. 30. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy a gyártó hajlandó-e megcsinálni hozzá vagy sem. De szerintem nem fogja. Ha szerencséd van főzött rom lesz hozzá, vagy veszel egy olyan tabot amihez lesz jelly bean.
2012. okt. 30. 15:23
 2/6 A kérdező kommentje:

okés mert most platinum 10 és a nexus 7 között gondolkodok.

egyébként a nexus 7-nél mennyire elég a 8gb-os változat?

2012. okt. 31. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért egy nexus 7 jóval többe van mint egy navon platinum 10.

És hogy mennyire elég a 8 GB az csak rajtad múlik. Nekem egy 7015-ös concorde-om van, az is 8 gigás, és még van egy kevés szabad helyem.

2012. okt. 31. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:

ÉS te mire használod?

nekem kb. Csak netezésre kéne meg egy pár játék legyen rajta

de ha felrakom a pilmeimet pl dorpboxra akkor ha van net bármikor megnézhetem és nem a ableten foglal helyet nemm? :D

2012. okt. 31. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Netezek rajta, filmet nézek (leginkább pendrive-ról), néha játszok is vele, meg olvasgatok rajta. Sok tanár teszi közzé az előadás prezentációit és azokat is inkább a tabon vagy a tefonon tanulmányozom mint a gépen.
2012. nov. 1. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:

ÉS ha pl Angliábol hozok be akkor azon is van magyar verzió?

ha igen akkor gondolom már a frissítések is magyarul lesznek nem? :P

2012. nov. 1. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!