Nem működik a billentyűzetem segitség?
Figyelt kérdés
képernyő bill.el kell irnom de ez borzalmas és lassú
új a gép és amikor bekötöttem a klaviatúrát semmit sem reagált, mit csináljak
minent másolgatnom kell meg lasan bepötyögni
mi a baja a klavinak
2012. okt. 27. 12:50
2/7 A kérdező kommentje:
drótos, 102 gombos
2012. okt. 27. 17:05
3/7 anonim válasza:
ps/2, vagy USB? A visszajelzők világítanak, vagy teljesen halott? Egyébként a ps/2-es billentyűt kikapcsolt gépnél szokás bedugni, és elvileg úgy működik.
4/7 A kérdező kommentje:
ps2 és teljesen halott
2012. okt. 27. 17:17
5/7 anonim válasza:
Akkor meg lehet próbálni, hogy kikapcsolt gépnél kihúzod, majd vissza. Illetve meg lehetne próbálni azt is, hogy a BIOS-t elő lehet e hozni vele. Ha a bios sem megy, akkor kuka, és inkább szerezz be egy másik billentyűzetet, mondjuk ami USB-s.
6/7 A kérdező kommentje:
nem, semmi
2012. okt. 27. 17:51
7/7 anonim válasza:
Akkor valószínűleg kuka lesz. Még másik gépen meg lehet próbálni, hogy jó-e, ha ott sem, akkor eladod, és veszel usb-set. Ha ott sem jó, én akkor is usb-set vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!