Szerintetek mennyire megbízhatók a digitális villanyórák? Amióta felszerelték közel dupla annyi fogyasztást mért mint eddig!
730KWh havonta?! Az fél évnyi fogyasztásom. Ketten lakunk egy teljesen átlagos lakásban lakunk, havonta kb. 120 KWh-t fogyasztunk el.
Mi fogyaszt nálatok ennyi áramot?
Ez egy új építésű ház, teljesen új elektromos rendszerrel. Legtöbbet a nappaliban vagyunk, ahol a tartósan világító lámpák, mind takarékos izzóval vannak felszerelve. 2 hűtő megy nyáron és egy fagyasztó szekrény, TV-t is csak egyet nézünk sokat( a 3- ból), a laptop megy 10-12 órát, meg egy akvárium.Más nagy fogyasztónk nincs, teljesen átlagos háztartás.A meleg-vizes bojlerre is rásegít egy szolár rendszer, de az éjszakai nem is változott.
Az új órákat 2011 ápriisban szerelték fel, amit rövid időn belül le kellett cserélni, mert elromlottak.
Köszönöm a válaszokat, lépni fogok.
Lehet hogy valamelyik hűtő meghibásodott, érdemes leellenőrizni a készülékeket, esetleg egy villanyszerelőt hívni aki a rendszeren ellenőrző méréseket csinál.
Én is villanyszerelő vagyok.
Tavaly volt egy esetem amikor szintén százezres tételeket számláztak.
Egy villámcsapás miatt egy földelt zavarszűrő átütött és amiatt pörgött az óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!