Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Leideni palack építése hogyan?

Betterbait kérdése:

Leideni palack építése hogyan?

Figyelt kérdés
végülis a kérdésben minden benne van... a leideny palack konkrét, részletes megépítési instrukcióira lennék kiváncsi!

#töltés #elektromos #leydeni palack
2012. okt. 25. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Google első találat, parancsolj.. [link]
2012. okt. 25. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
ezt énis megtaláltam de nemhiszem h ez működik...nekem inkább egy ilyen sokkoló szerű kéne aminek megfogod a két végét és megráz
2012. okt. 25. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért nem túl kellemes érzés. Ha elolvasod, egy nagyobb még akár életveszélyes is lehet! Nem játék az ilyen! De anélkül, hogy megépítenéd, miért mondod, hogy nem működik?
2012. okt. 25. 17:29
 4/6 A kérdező kommentje:

1. bizonyos szinten nem veszélyes

2. honnan tudom? onnan hogy egy kicsit értek a fizikához ;))

2012. okt. 25. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát áldásom rád, de szerintem ha nagyobban csinálod meg, arányosan nagyobb kapacitást kapsz. De a helyedben a legkisebbel kezdeném, mert az nem jó ha rögtön kiütsz valakit, ne adj isten, magadat.. Valamint egy fóliával körbetekert, palackból kiálló csavarnál vannak kifinomultabb és kompaktabb sokkolók is, ha az a célod. Pl. bazárokban kapsz sokkoló rágót, vagy tollat, ha csak megviccelni szeretnél valakit.:)
2012. okt. 25. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
igazából a dolog fizikája miatt csinálom és köszönöm az aggődást de ha valaki rszletesen leírná és nem linkelgetne meg esetleg személyes tapasztalatokkal is megdobálna végre azt nagyon megköszönném
2012. okt. 27. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!