Euro Truck Simulator 2 KEY kelene hol tanálhatok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 18:31
11/21 Not4You válasza:
Szia! Le töltesz 1 crack-et és máris jó nem kéri a kulcsot :) Én is így csináltam és nagyon szuper jó :)
12/21 anonim válasza:
ebbe az összes key benne van
13/21 anonim válasza:
szabika129 és hol fog meg jelenni????
14/21 anonim válasza:
Vedd meg a játékot. A tescoban 2990 ft ért megvettem és csak egy kód van benne azt beírod és kész. Ne másoktól kérj. Szerintem 2990 ft megér . Föleg ha sokáig akarsz vele játszani.
15/21 anonim válasza:
Nekem is tudnátok segíteni?? pls
16/21 Norbesz87 válasza:
Probáltam az összes kódot de eggyiket se fogadja el. Valami segítség? ha be crakkelem hogy tudok online játszani?
17/21 anonim válasza:
Ha be van kapcsolva a neted, akkor ráellenőriz... Ugyan átengedi és hagy játszani vele, de interneten keresztül megjelenik a fejlesztésnél, hogy többen használják a kódot illegálisan és letiltják, ami a következő netes ellenőrzésnél nálad is le fogja tiltani... Tesco és egyéb helyeken pedig azért nem szabad megvenni, mert előbb-utóbb valaki rájön a kódra... (Vannak programok amikkel fellehet tördelni ezeket) Steamen vedd meg akkor a te accountodhoz (felhasználódhoz) kapsz engedélyt hozzá, és nem kell kódokkal szenvedni... Ha újra is rakod a gépet, belépsz a felhasználódba és újra letöltöd. Remélem tudtam segíteni :)
18/21 CsabaVincze válasza:
A legelső az nekem működött:) és köszönöm szépen:)
20/21 CsabaVincze válasza:
én ahonnan letöltöttem ott nincs az aktiválókulcs:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!